VIDEN

Hvad er QShare360?

Det er en velkendt udfordring i en virksomheds dagligdag, at datahåndtering tager kostbar tid med et stigende implementeringsomfang fra forskelle systemer og programmer, der taler sammen i mere eller mindre omfang.

 

Det kan medføre at medarbejdere opererer ineffektivt med manuelle processer som ofte er komplekse uoverskuelige og tidskrævende.

 

QShare360 er en platform, der giver din virksomhed mulighed for at samle relevant data i et system og univers, der sørger for behandling af virksomhedens produktdata distribueret på de kanaler, som virksomheden anvender i dagligdagen.

Det giver en hurtigere og mere smidig arbejdsgang, et større overblik og lettere adgang til virksomhedens opdaterede informationsunivers samlet et sted for alle relevante medarbejdere on/offline.

 

I QShare360 systemet kan du oprette produktkatalog og informationsunivers med de absolut seneste data og informationer døgnet rundt. QShare360 er det værktøj, der understøtter virksomhedens evne til at håndtere, kategorisere og selektere store informationsstrømme og komplekse produktinformationer samt data effektivt kanaliseret til relevante medarbejdere og modtagere i et flot og let navigationsbart univers tilpasset din virksomheds udtryk og behov.

 

Det visuelle univers skræddersyes og tilpasses den enkelte kundes behov og QShare360 opererer selvfølgelig også på tværs af sprog og andre versioneringer og kan indeholde produkternes datablade, billeder, videoer og andre uddybende specifikationer.

MORE